ΕΚΔΟΣΕΙΣΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣΝΕΑ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΥΝΔΕΣΜΟΙDEUTSCH
>> Τα δικά σας νέα
Στείλτε μας πληροφορίες και δελτία τύπου για τις δικές σας εκδηλώσεις ή ό,τι άλλο μπορεί να ενδιαφέρει το κοινό μας και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε στο site μας.

< Αρχική Σελίδα

06.04.2006
1η Διεθνής Έκθεση – Συνέδριο Υγείας


ΠΡΟΛΗΨΗ – ΥΓΕΙΑ 2006

1η Διεθνής Έκθεση – Συνέδριο Υγείας για το ευρύ κοινό,
HELEXPO PALACE, Λεωφόρος Κηφισίας 39 Μαρούσι


- επειδή η Υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό για όλους,
- επειδή η Πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και ταυτόχρονα το
ισχυρότερο «όπλο» που διαθέτουν οι σύγχρονες κοινωνίες,
- επειδή το ευρύ κοινό ζητά διαρκώς ενημέρωση,
η 1η Διεθνής Έκθεση – Συνέδριο «ΠΡΟΛΗΨΗ – ΥΓΕΙΑ 2006» ανοίγει τις πύλες της για πρώτη φορά και σας περιμένει από Πέμπτη 06 έως και Κυριακή 09 Απριλίου, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του HELEXPO PALACE, με ωράριο λειτουργίας καθημερινά 10πμ - 10 μμ. και στόχο την ενημέρωση για πρώτη φορά προς στο ευρύ κοινό, μέσα από εκδηλώσεις επιστημονικού και κοινωνικού περιεχομένου.
Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην επιλογή ημερομηνίας διοργάνωσης και γι’ αυτό τον λόγο επελέγη ημερομηνία που εμπεριέχει την Παρασκευή 07 Απριλίου 2006, δηλαδή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ.
Στην «ΠΡΟΛΗΨΗ – ΥΓΕΙΑ 2006» θα συμμετάσχουν φαρμακευτικές εταιρείες, εταιρείες παραφαρμακευτικών προϊόντων, ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, κλινικές και διαγνωστικά κέντρα, ασφαλιστικές εταιρείες, θεραπευτικά ιδρύματα, εκπαιδευτικοί οργανισμοί, καθώς επίσης και οργανισμοί και φορείς του Δημοσίου, ασφαλιστικά ταμεία, επιστημονικές εταιρείες, σύλλογοι ασθενών, πανεπιστημιακά ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα κ.α.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν δυνατότητα έγκυρης ενημέρωσης, τόσο από τους εκθέτες σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, όσο και μέσα από ένα μεγάλο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, που θα περιλαμβάνει συνεδριακές ενότητες, ομιλίες και σεμινάρια από έγκριτους επιστήμονες, απευθυνόμενα στο ευρύ κοινό και βασισμένα σε θέματα Ενημέρωσης, Πρόληψης, Θεραπείας και Αποκατάστασης..
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μέσα στον Εκθεσιακό χώρο και τις 5 συνεδριακές αίθουσες που θα λειτουργούν στις εγκαταστάσεις,:
• να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες ιατροτεχνολογικές εξελίξεις από τους ίδιους τους υπεύθυνους και να δώσουν πρακτικές λύσεις σε ειδικά προβλήματα,
• να πάρουν έγκυρες απαντήσεις από κορυφαίους επιστήμονες σε σύγχρονα θέματα πρόληψης, αλλά και ποιότητας ζωής,
• να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, προβολές,
• να παρακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια (πρώτες βοήθειες, καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση κ.α.)
Με έμφαση στην υγειονομική θωράκιση της κοινωνίας μας και με κεντρικό σύνθημα «Ενημέρωση για Καλύτερη Ποιότητα Ζωής», η 1η Διεθνής Έκθεση - Συνέδριο «ΠΡΟΛΗΨΗ – ΥΓΕΙΑ 2006», φιλοδοξεί να αποτελέσει για τη χώρα μας κορυφαίο εκθεσιακό και συνεδριακό γεγονός Επιστημονικού, αλλά και Κοινωνικού χαρακτήρα.

www.prolipsis-igia.gr, e-mail: info@prolipsis-igia.gr