ΕΚΔΟΣΕΙΣΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣΝΕΑ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΥΝΔΕΣΜΟΙDEUTSCH
>> Τα δικά σας νέα
Στείλτε μας πληροφορίες και δελτία τύπου για τις δικές σας εκδηλώσεις ή ό,τι άλλο μπορεί να ενδιαφέρει το κοινό μας και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε στο site μας.

< Αρχική Σελίδα

01.11.2018
KINDERDOCS! Μπείτε στην κλήρωση για την προβολή της γερμανικής ταινίας στις 2/12!!


Μπείτε στην κλήρωση!!
Αγαπάμε το KinderDocs και σας προσφέρουμε 10 διπλές προσκλήσεις για την προβολή της γερμανικής ταινίας Berlin Rebel High School στις 2 Δεκεμβρίου! Από σήμερα και μέχρι τις 24/11 μπείτε στην κλήρωση, που θα γίνει στις 26/11/2018. Συμπληρώστε το λαχνό* στο κατάστημά μας με τις αγορές σας - για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο - και αν είστε τυχερός/τυχερή, ετοιμαστείτε να παραλάβετε τα εισιτήριά σας (ένα ενήλικα και ένα μαθητή από 13 ετών) από το βιβλιοπωλείο μας μέχρι το Σάββατο 1/12/2018.

Η κλήρωσή μας αφορά την γερμανική ταινία Berlin Rebel High School του Alexander Kleider, διάρκειας 92' (2017), που θα προβληθεί στο πλαίσιο του KinderDocs, του φεστιβάλ ντοκιμαντέρ για παιδιά και νέους στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, την Κυριακή 2/12 στις 12.00. 
Στα γερμανικά με ελληνικούς υπότιτλους, ηλικίες από 13+

Στο βιβλιοπωλείο μας θα βρείτε το έντυπο πρόγραμμα του φεστιβάλ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μπορούμε να σας το στείλουμε και με την παραγγελία σας, αρκεί να μας το πείτε!

Die BERLIN REBEL HIGH SCHOOL ist ein Unikum. Er leistet nicht nur einen wichtigen Beitrag zur immer noch andauernden Bildungsdiskussion in Deutschland und Europa, sondern er gibt auch Einblick in die skurrile, aber auch liebevolle Welt der Berliner Subkultur. Es ist ein Film über Berlin, über Kreuzberg und über den Neuanfang. Es ist eine Hommage an das Leben und an die Fähigkeit zur Veränderung. 

-Es gibt kein Falsch. Aus Fehlern lernen wir!
-Die Schule, wo du ganz viel Selbstverantwortung lernen kannst,
weil du sie übernehmen musst.

https://kinderdocs.com/

* Κάθε μέρα μπορείτε να συμπληρώνετε και νέο λαχνό και να αυξήσετε την πιθανότητα κλήρωσής σας.
* Σε περίπτωση αποστολής της παραγγελίας σας, ζητήστε μας να συμπληρώσουμε εμείς το λαχνό για εσάς, αρκεί να μπορείτε να παραλάβετε τα εισιτήριά σας μέχρι την 1/12 από το κατάστημά μας και να είστε στις 2/12 στις 12.00 στο Μουσείο Μπενάκη στην Πειραιώς.