ΕΚΔΟΣΕΙΣΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣΝΕΑ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΥΝΔΕΣΜΟΙDEUTSCH
>> Τα δικά σας νέα
Στείλτε μας πληροφορίες και δελτία τύπου για τις δικές σας εκδηλώσεις ή ό,τι άλλο μπορεί να ενδιαφέρει το κοινό μας και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε στο site μας.

< Αρχική Σελίδα

01.02.2016
Fassbinder από τη MAERZBUEHNE το Φεβρουάριο!


Αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι της MAERZBUEHNE,

Με την αρχή του έτους, έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε τρεις παραστάσεις.

Στις 7 Φεβρουαρίου θα επαναληφθεί το θεατρικό αναλόγιο απ΄ τη συλλογή ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΛΟΥΪΖΕ του Ερνστ Γιαντλ μ’ ακροβάτες στο κείμενο, τους: Μαρλένε Καμίνσκυ και Άντριαν Φρήλινγκ· στις 16 και 24 Φεβρουαρίου σας παρουσιάζουμε μια καινούργια παραγωγή, ένα θεατρικό αναλόγιο: ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΥΤΕΣ ΠΕΤΡΕΣ του Ράινερ Βέρνερ Φάσμπιντερ, μια μαύρη κωμωδία με γεύση απ’ τις αρχές του ΄70.

Παραστάσεις:

Ήχος και Λουΐζε Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016, 19.00

Σταγόνες πάνω σε καυτές πέτρες Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016, 20.30

Σταγόνες πάνω σε καυτές πέτρες Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016, 20.30

Η MAERZBUEHNE οργανώνει περαιτέρω παραστάσεις κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Χώρος παράστασης:

Αίθουσα εκδηλώσεων του εστιατορίου ANDAMAN (1ος όροφος), Πειραιώς 187 & Αλόπης 65, Κάτω Πετράλωνα (Ηλεκτρικός)· το κόκκινο οίκημα στη γωνία απέναντι απ’ το PRAKTIKER.

Καθώς, για τις παραστάσεις, οι θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την κράτησή σας μ’ ένα μήνυμά στην ηλεκτρονική διεύθυνση m-buehne@otenet.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ: Παρακαλούμε να στηρίξετε τη MAERZBUEHNE με τη συνεισφορά σας. Ευχαριστούμε πολύ!

Πριν απ’ την παράσταση, απ’ τις 20:00 (Κυριακή απ’ τις 14:00), το μπαρ του εστιατορίου Andaman θα είναι στη διάθεσή σας να παραγγείλετε από μια ελκυστική ποικιλία εξωτικών κοκτέιλ και διαλεγμένων κρασιών. Μπορείτε να κάνετε κράτηση και για τραπέζι, ώστε ν’ απολαύσετε ταϊλανδέζικες γεύσεις μετά την παράστασή μας. Τηλ.: 211 2104939.Das Team der Maerz-Buehne
m-buehne@otenet.gr
Facebook: Maerz Buehne
https://www.facebook.com/maerz.buehne